Prijs & Reservering

Prijzen & Reserveringen

Reserveringen


Neem altijd contact op om de beschikbaarheid te controleren of om een reservering te maken. Zie onderaan deze pagina voor contactmogelijkheden.

Na reservering ontvangt u een factuur welk u per bank kunt voldoen. De betaling dient uiterlijk zes weken vooraf volledig te zijn voldaan. Alle bijkomende kosten tijdens uw verblijf kunnen ter plekke contant worden afgerekend.


Prijs Individuele Safaritent


De Groote Wijzend rekent 110,- euro per 4-persoons tent per nacht, minimum verblijf 3 nachten (inclusief bijkomende kosten, exclusief toeristenbelasting).


Toeristenbelasting 2023 €1,70 per persoon per nacht.


Wij hanteren geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Aankomst vanaf 15.00. Dag van vertrek 10.00 uitchecken.Groepsprijzen


Groepsweekend loopt van vrijdagmiddag 15:00 tot zondagavond 19:00, vertrek maandagochtend mogelijk in overleg.

Voor Pasen, Hemelvaart en Pinksteren gelden andere tarieven.


Groepen kunnen uitsluitend de 5 safaritenten tegelijk boeken (hebben dan de hele camping exclusief voor zichzelf), ook al bestaat de groep uit een kleiner aantal personen. Voor elk persoon minder dan de 20 personen krijgt u €10,- korting op de weekendprijs i.v.m het bed- en badlinnen.


Toeristenbelasting 2023 €1,70 per persoon per nacht.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief bijkomende kosten, behalve het gebruikte gas voor de kachels en terrasverwarmers. De toeristenbelasting wordt apart verrekend en zit niet bij het weekend bedrag in!


Groepsprijzen

Prijs per weekend

Half maart tot en met eerste weekend mei

1640

Eerste weekend mei tot eerste weekend oktober

1740

Eerste weekend oktober tot half november

1640

Beschikbaarheid van tenten

Onderstaande kalender geeft een indicatie van de beschikbaarheid. Er wordt geprobeerd om deze kalender zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat deze nog niet helemaal is bijgewerkt. 


Om zeker te zijn van de definitieve beschikbaarheid kan je altijd het beste contact opnemen middels de concatgegevens aan de onderkant van deze pagina.

Contact

Neem altijd contact op om de beschikbaarheid te controleren

 
 
 
 
Akoord